Goed nieuws: De Infinity Chimp software bereikt versie 1.0, de consoles zijn beschikbaar voor verkoop!

Goed nieuws: De Infinity Chimp software bereikt versie 1.0, de consoles zijn beschikbaar voor verkoop!

Onze high-end lichtconsoles, de Chimp 100 en Chimp 300, zijn nu voorzien van softwareversie 1.0. Dit is de eerste officiële versie en vervangt de bèta versies. De nieuwe software verbetert de stabiliteit en voegt een aantal interessante functies toe. De belangrijkste zijn de introductie van de nieuwe FX-engine, een nieuw Cuelist-systeem, de fixture library heeft een update gekregen en een aantal algemene bugs zijn aangepakt. 

Om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden van de consoles kunt u de productfilm bekijken. Als u reeds een Infinity Chimp heeft en u wilt updaten naar de nieuwste softwareversie, verbind de console dan met het internet of download het softwarebestand van onze website. Als u de bestanden naar een USB-stick kopieert en in uw Chimp steekt, zal de Chimp u door het updateproces begeleiden. Houd er rekening mee dat shows die in de bèta-software is gemaakt niet meer gebruikt kunnen worden na de upgrade. Dit geldt enkel voor de upgrade van bèta naar versie 1.0. Toekomstige upgrades zullen geen problemen meer hebben met verschillende softwareversies. 

 
 
 
 
 

Binnenkort komt er een forum voor de Infinity Chimp consoles. Hier kunnen gerelateerde vragen gesteld worden en kunnen ervaringen met andere Chimp-gebruikers gedeeld worden. Natuurlijk staat de technische dienst van Highlite klaar om uw vragen te beantwoorden tijdens kantooruren.

 

De Chimp 100 en Chimp 300 consoles zijn op voorraad en kunnen direct verstuurd worden. Een bijpassende stofhoes en flightcase zijn optioneel. We ontwikkelen onze software voortdurend verder zodat u console perfect aansluit aan uw behoeften. Als u de Infinity Chimp zelf wilt proberen kunt u contact opnemen met Highlite voor een demo of u kunt onze Pop-Up Show bezoeken op 9 maart in Mainz, Duitsland (vlakbij Frankfurt). Bij deze Pop-Up Show kunt u ook de nieuwe Odin Line Array beluisteren en andere producten uit de Infinity-range en DMT beleven.

   
55010
55010_detail2
   
55010_detail4
55010_detail5