News oktober 2016

Nieuwe Showtec confettishooters

Highlite International B.V Tim Dautzenberg
Showtec heeft een nieuwe reeks confettishooters ontwikkeld. Het mogelijke veiligheidsissue met de voorgaande versie is definitief verholpen en het verzenden is in sommige gevallen eenvoudiger en dus voordeliger geworden. 

Infinity en Showtec op Festiv’alpes in Grenoble

Op vrijdag 7 oktober werd in het Alpexpo in Grenoble het Electro House feest ‘Festiv’alpes’ gehouden. Diverse internationale artiesten gemengd met lokale dj’s entertainden de 15.000 bezoekers. Er werden diverse Infinity en Showtec producten ingezet. Zo zorgden de Infinity iB-2R (26x) voor krachtige beams, vergezeld door de Showtec Tracker Q4 Beams (24x). Ook de Showtec Sunstrips (16x) ontbraken niet op dit feest.

Showtec Saber ultra-compacte beam

Highlite International B.V Tim Dautzenberg
Nieuw in het productgamma is de Showtec Saber. De moving head is uitgerust met een hoog efficiente 94mm lens. Deze zorgt voor een uitstekende kleurmenging en concentreert alle power van de 60 Watt RGBW Osram Ostar-LED op een klein oppervlak. De lens heeft een afstraalhoek van 4° en de straal blijft daardoor parallel lopen. 

Showtec op Utopia-feest

In Nederland draait al bijna 3 jaar het TV-programma Utopia. Hierin werden 16 mensen geselecteerd welke op een afgelegen plek een nieuwe beschaving op moeten bouwen met vrijwel geen moderne hulpmiddelen. Dagelijks zijn de ontwikkelingen omtrent deze groep te zien op TV. Ook kunnen bewoners weggestemd worden en kunnen er nieuwe bewoners bij komen. Op 26 september werd er gevierd dat de samenleving 1000 dagen bestond. Samen met de bewoners stonden er diverse optredens van nationale artiest...

DAP Audio bij Space Jump

Space Jump in Kerkrade is een vernieuwend concept, gevestigd in de Leisure Dome. 5 Areas zijn voorzien van trampolines en diverse obstakels/attributen. Door een bak met schuimblokken en een grote ‘airbag’ kunnen bezoekers spectaculaire sprongen maken zonder dat ze zich bezeren. De hallen zijn voorzien van DAP-Audio luidsprekers en randapparatuur. De hoofdinstallatie bestaat uit 14 stuks Xi-10 met 3 stuks Xi-28B. Verder zijn de versterkers, de processing, de mixer en de 100V installatie van DA...

Thank you for visiting our Dealer Days!

We did our best to provide you with an interesting program. We introduced our brand new ODIN line array and Chimp lightcontroller, and there were several seminars to join. We hope you enjoy the photos and aftermovie!